ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد

ضرب‌الاجل ترامپ برای زلنسکی و واگذاری سرزمین‌های اوکراین

ضرب‌الاجل ترامپ برای زلنسکی و واگذاری سرزمین‌های اوکراین این منابع آگاه به فایننشال تایمز گفتند: «رئیس‌جمهور زلنسکی به نمایندگان آمریکا گفته است که قبل از واکنش به پیشنهاد واشنگتن، به زمان نیاز دارد تا با سایر متحدان اروپایی مشورت کند. کی‌یف نگران است که اگر آمریکا بدون موافقت اروپا پیش برود، این پیشنهاد می‌تواند وحدت غرب را از بین ببرد.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 09
کد خبر: ۲۹۶۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، مدت‌هاست که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا طرح صلحی را به اوکراین و روسیه ارائه کرده است؛ طرحی که چندان به مذاق اوکراین و کشور‌های اروپایی خوش نیامد، زیرا ادعا کرده‌اند که این توافق بیشتر به نفع روسیه است. با این حال، به نظر می‌رسد ایالات متحده قصد دارد «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین را نسبت به پذیرش این توافق تحت فشار قرار دهد.

روزنامه «فایننشال تایمز» شامگاه سه‌شنبه در گزارشی به نقل از منابعی آگاه نوشت: «رئیس‌جمهور اوکراین به همتایان اروپایی خود گفت که در یک تماس تلفنی ۲ ساعته در روز شنبه، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و جارد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ، او را تحت فشار قرار داده‌اند تا تصمیمی سریع بگیرد.

به نوشته این روزنامه، شخصی که از جدول زمانی پیشنهادی به کی‌یف مطلع است، گفت که ترامپ امیدوار است توافقی «تا کریسمس»، جشن سال نو میلادی حاصل شود.

این منابع آگاه به فایننشال تایمز گفتند: «رئیس‌جمهور زلنسکی به نمایندگان آمریکا گفته است که قبل از واکنش به پیشنهاد واشنگتن، به زمان نیاز دارد تا با سایر متحدان اروپایی مشورت کند. کی‌یف نگران است که اگر آمریکا بدون موافقت اروپا پیش برود، این پیشنهاد می‌تواند وحدت غرب را از بین ببرد.»

این رسانه انگلیسی به نقل از مقامات غربی تاکید کرد: «طرف اوکراینی در وضعیتی قرار گرفته است که نه می‌تواند واگذاری سرزمین‌های اوکراینی را رد کند و نه می‌تواند دست رد به پیشنهاد طرف آمریکایی بزند.»

ولودیمیر زلنسکی شامگاه دوشنبه در سخنانی با اشاره به موضع دونالد ترامپ درباره خاتمه جنگ اوکراین بیان کرد: «دونالد ترامپ دیدگاه خودش را برای چگونگی پایان جنگ دارد که با دیدگاه اوکراین متفاوت است. اوکراین طبق قانون اساسی، قوانین بین‌المللی یا قوانین اخلاقی خود هیچ حقی برای واگذاری سرزمین‌های خود ندارد.»

او همچنین در جریان سفر به لندن با رهبران اروپایی از جمله «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا، «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه جلسه‌ای را با محوریت سرزمین‌های اوکراینی و طرح صلح در این کشور جنگ‌زده اروپایی برگزار کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ زلنسکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار